Nytt i garderoben

Denna snygga Odd Molly har idag flyttat in i min garderob. Är hur nöjd som helst! Tror jag inviger den redan i morgon då vi har mamma-barn träff.. :)





Inspiration noll

Hej på er! länge sen sist. Har inte haft någon inspiration alls för att blogga dom senaste veckorna så jag har helt enkelt inte ens försökt komma på något att skriva om. Vill helt enkelt inte skriva når man försöker med makt få fram något, det blir helt enkelt inte bra. Här har vi alla varit sjuka, själv har jag fått värsta snuva och lilla O hade också snuva och hosta här för någon vecka sen. Och sen så gör ju vädret att man blir lite deppig.. Tänkte nu i alla fall slänga upp en bild för att pigga upp alla i det ruskiga vädret, en bild som får en att tänka på sommaren  och värmen igen.



Trevig fortsättning på veckoslutet! :)

Mina nya vänner

Besökte för ett par dagar sedan Sköna Clara, som är helt klart min favoritbutik. Köpte ett par Odd Molly Jaquard sleevewarmers i färgen military. Dom fanns inte med först på min Molly-önskelista men efter att jag sett dem i verkligheten blev jag helt såld. Perfekta nu till hösten då det börjar bli lite kallare.



Tycker speciellt mycket om den lilla rosetten, so cute! Detta kallar jag vardagslyx.

RSS 2.0