Första gången som...

...Lilla O åkte pulkka. Man kan inte riktigt se på hans ansiktsuttryck ifall han tyckte om det eller inte. Så här såg han ut hela tiden som han satt i pulkkan. Ja förutom de några gånger när han föll av då det lutade åt ena sidan och han inte höll i sig, stackarn föll med ansiktet först rakt ner i snödrivan..



Kanske han är lite för liten ännu, vi tar ett nytt försök senare i vinter. :)

Dagens hetaste

Skottade snö tillsammans med lillasyster P hemma hos föräldrarna. Hade dock inte på mig lämpliga skor för snöskottande, så jag grävde en stund i mammas skåp och hittade dessa "skönheter". De skriker verkligen retro, och är kanske inte riktigt min stil. Dessutom var de lite för små, men de höll fötterna varma iaf, och det var ju huvudsaken. 


Bild lånad av lillannillan.

Vinterdäck, tack!

Tror inte att jag någonsin varit så rädd att köra bil som ikväll när jag och lilla O skulle hem från mommos i Nykarleby. Och då måste jag tillägga att jag är inte den som är rädd i trafiken! Sommardäck + snöyra är inte den bästa kombon. Det tog över en timme att köra de ynka 53 km hem! Men inte var jag den ända som körde som en gammal kärring, det gjorde nog de flesta. Så nu i helgen blir det att byta till vinterdäck så att man inte behöver vara nervös bakom ratten. Så, nu har jag skrivit av mig lite, och det känns redan bättre. Ha en skön helg allesammans! :)

Första snön?

Hade ju typ glömt bort att jag har en blogg att sköta.. Nä jag skoja, har inte haft någon tid att sitta vid datorn på sistone. Och kameran ska vi inte tala om, den har samlat damm alltför länge. Jag som hade planerat att fota fina höstlöv och fina färgen, men det får vi tydligen ta i nästa höst. För DET SNÖAR juh!! Älskar snön! Och vintern! Ifall lilla O skulle vara vaken nu skulle vi gå ut och fånga snöflingor med tungan. Han var väldigt fascinerad av de vita flingorna som föll tätt ner utanför köksfönstret i morse. Gullungen. Snart ska han väckas så han hinner äta mellis innan vi ska på babyrytmik. C ya later!

RSS 2.0